Liposuctiedode

Deze week was een bijzonder sterfgeval in het nieuws:
Liposuctiedode

De vrouw, een Amsterdamse, was echter niet tevreden met haar uiterlijk en liet, ge├»nspireerd door tv-programma’s als ‘Extreme Make Over’ en ‘Make Me Beautiful’, vet wegzuigen

Wat een ellende zeg, ik zie het helemaal voor me: alle vetzuigslangen worden ingebracht, de machine aangesloten, de knop per ongeluk op 10… en de vetzuigers gaan even een bakkie doen. Ondertussen suckt de lipo lekker door: eerst alle vet: ffffffluts…., daarna de hele borstkas leeg geslobbert door het onverzadigbare suckende toestel en tenslotte nog een stelletje losgeslagen organen, hatsekideee… Alleen nog een paar botjes en een los velletje over. En de machine vastgelopen. Game over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.