Botoxterras

Botoxterras
In het prachtige artikel “De haringparty” in dagblad De Pers worden de festiviteiten rond het eerste vat maatjesharing beschreven. Een groot deel van de “high society” was aanwezig en de meest verlepte exemplaren waren uitgestald op het botoxterras. Arme haring…
Machteld de Vries heeft een leuk artikel toegevoegd met de schaduwzijden van dit prachtige dier. Zij introduceert een geweldig woord:
Haringanusje

Vier jaar geleden ontdekten Britse biologen dat haringen communiceren met behulp van windjes. Door hun haringanusje samen te knijpen, kunnen ze hun darmgas een toontje hoger of lager laten zingen. Het zijn net pubers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.