Seksrobot

De Japanners lopen voorop in robottechniek. Volgens dagblad Dag hebben “relaties met een robot de toekomst” in een prachtig artikel.
Meer dan een hard stuk staal, zegt men en noemt positieve zaken: nooit hoofdpijn, altijd zin en geen rem.
Enne, die robots kunnen er al gauw zijn, want het zijn gewoon aangepaste apparaten die nu al kinderen en ouderen bezig schijnen te houden. Wat eng! Ineens heb ik geen zin meer in zo’n ding: doe mij maar een mens!
Hoewel… het lijkt me een ontzettende kick om zo’n seksrobot te hacken: het prikkelt wel mijn fantasie hoe ik zo’n ding zou her-programmeren en loslaten op iemand die zich verheugd op een intiem nachtje met een
Seksrobot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.