Knuffelkakker

In Sp!ts staat een groot artikel over Jort Kelder. Hij verteld over ‘echte” ondernemers op een leuke manier:

Echte entrepreneurs zijn jongetjes die achterstevoren in de schoolbankjes zaten, op hun twaalfde al handelden in proefwerken en je vriendinnetje afpakten. Rotjongetjes, die altijd net even slimmer zijn.

En deze:

ik heb werk ook nooit als werk gezien. Werk hoort naadloos over te gaan in je privéleven. Maar dat mag je niet zeggen, want in Nederland zijn we alleen maar bezig met atv-dagen, werk en privé scheiden en onze work-life balance. Maar dat is allemaal slap gelul van decadente mensen die het verkeerde baantje hebben gekozen. Als je doet waar je bezeten van bent, dan voelt dat nooit als werk.

Mooie woorden van onze
Knuffelkakker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.