Theepotplasser

Winkeliers in Den Haag zijn onthutst omdat een onbekende persoon urineert in allerlei artikelen in winkels: theepotten, thermosflessen en bloemenvazen hebben zijn voorkeur. Blijkbaar mag dat niet want ook de politie is druk met de opsporing.
“We hopen dat we hem samen te pakken krijgen als hij weer gaat urineren”, aldus een zegsvrouw van de politie. Samen nog wel, want alleen krijg je hem niet te pakken, die reus die hele bloemenvazen volzeikt. “U begrijpt, dit is heel erg vervelend voor het personeel”, verklaart iemand van Blokker.
Ja… inderdaad, maar ook als koper sta je wel te kijken van een klotsende theepot met warme inhoud. Vers van de
Theepotplasser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.