Windjesfetisjisme

Een bijzonder bericht op nu.nl trok onze aandacht:

Een Britse psycholoog heeft voor het eerst een uitgebreide studie gedaan naar een persoon met eproctofilie, oftewel een fetisjisme voor winderigheid. De 22-jarige Amerikaan die in het onderzoek wordt aangeduid als Brad voelt zich seksueel aangetrokken door mensen die winden laten.

In het onderzoek wordt vooral ingegaan op de manier waarop eproctofilie zich manifesteert. De man die wordt beschreven in het artikel, verklaart dat hij ‘zich niet aangetrokken voelt tot flatulentie op zich, maar tot de persoon die een wind laat’.

“Van eproctofielen wordt gezegd dat ze abnormaal veel tijd besteden aan het nadenken over winderigheid”, verklaart de wetenschapper in de Britse krant The Telegraph. “Ze hebben terugkerende seksuele fantasie├źn over scheten.”

Eproctofilie klink nog zo gek niet, in tegenstelling tot
Windjesfetisjisme

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.